Rólunk

Cégünk

OTP Ingatlan Pont logó
OTP Pénzügyi Pont logó

Cégünk az OTP Ingatlanpont Kft. ingatlanközvetítői hálózatán belül a III. kerületi irodát a működteti.

Az ismert ingatlanközvetítői tevékenység elvégzése mellett, célul tűztük ki, hogy ügyfeleinknek komplex szolgáltatást nyújtsunk, ami kiterjed az ingatlan kereséstől a finanszírozáson át az adásvételi szerződés lezárását követő birtokba adásig. További célunk, hogy partnereink igényeit az Ő megelégedésükre tudjuk maximálisan kielégíteni. Nem ingatlanokat akarunk eladni, hanem ügyfeleink élethelyzetének alapos megismerését követően otthonokat keresünk nekik.

Munkánkhoz hozzá tartozik az őszinte kommunikáció, amivel üzletet már veszítettünk, de ügyfelet csak nyertünk.

Elvárásaink: Kollégáink felkészültsége épp olyan fontos számunkra, mint az, hogy a tevékenységben örömüket leljék, jól érezzék magukat munkavégzés közben. Munkatársaink kötelékében megtalálhatóak építészek és pénzügyi szakemberek is.

Havas János

Havas János

Tulajdonos, Vezető Értékesítési Tanácsadó

havas.janos@otpip.hu
Tel.: +36 30 870 0880

2011-ben kezdett el ingatlanközvetítéssel foglalkozni és egyből bele is szeretett. Családja 40 éve vállalkozik, így azt már gyermekkorában is látta, hogy a hosszú távon is elégedett partnerséghez és tartós sikerhez kemény munka, kitartás és szorgalom kell. A létra alsó fokán kezdve, megélve szép sikereket és bukásokat is, ma már saját irodát üzemeltet, mely évek óta stabilan működik.

Csapatát a saját hitvallása szerint választotta ki: olyanokkal dolgozik együtt, akik hozzá hasonlóan azt vallják, az ingatlanközvetítő munkához alázat, maximalizmus, türelem, empátia és persze nem utolsó sorban mindenben magára igényes munkavégzés szükséges.

Miközben tréningeket vezet, konzultál, fejleszt, aktívan építi az iroda ügyfélkörét és az egyre színesebb csapatát. Számára az elégedett ügyfél olyan, mint az adrenalin.
Kreativitása és humora a legfőbb két fegyvere, ezek mindig nála vannak, így ritka a megoldatlan probléma.

Ismerd meg munkatársainkat!